Benyt dig af det nye ransomware

Skrevet af: Share:

Inden for software branchen kommer der hele tiden nye produkter og ting at tage stilling til. Ligesom man som virksomhed skal følge med udviklingen. Så sidder der også nogen på den anden side. Som har knap så godt intentioner for en. Faktisk sidder de der kun, for at gøre livet surt for en. Derfor handler det også om, at man skal beskytte sig imod de forskellige tiltag, som de gør, for at kunne skade ens virksomhed. Det kunne for eksempel være ved at kigge nærmere på det nye begreb, som man har valgt at kalde for ransomware. Der ligger nemlig helt nye udfordringer der.

Når hackere afpresser en for penge

Det nye ved ransomware er, at hackere hacker sig ind via det software, man har installeret. Her truer de så med at ødelægge alle de ting, man har liggende. Hvis ikke man betaler dem en løsesum for ikke at gøre det. Det kan være utroligt skadende for ens virksomhed. Da de jo gerne er en masse følsomme oplysninger og vigtige data, man har liggende på den måde. Man kan altså ikke klare, hvis der kommer folk udefra, som lige pludselig truer med at ødelægge det hele for en. Derfor er det også vigtigt, at man sikrer sig med en eller anden form for ransomware.

Læs mere omkring dette fænomen her

Hvis man kunne tænke sig at vide mere omkrig muligheden for at beskytte sig mod dette. Så kan man læse meget mere, via linket her i denne artikel. Her finder man alt, man har brug for at vide. Her kan man også tale mere med eksperterne omkring, hvad man skal være opmærksom på. Samt hvordan man bedst beskytter sig imod denne trussel. Det er klart, at man skal være opmærksom på denne udvikling. Og det er også bedst, hvis man allerede nu finder frem til den beskyttelsesmetode, som man vil benytte imod det. For det vil komme til at ramme ens virksomhed på et tidspunkt.

Forrige artikel

Industriventilation

Næste artikel

Har du heller ikke for meget forstand på programmering af software

Måske du har lyst til at læse