Bolig og livsstlmesse for alle.

Skrevet af: Share:

Livstilsmesse

Mangler du tips og ideer , inspiration, rådgivning til gør-det-selv projekter, er det værd at besøge Compass Congress Center, hvor Boligdage.dk er titlen på Skandinaviens største messekoncept med livsstilmesse som tema. Her får alle interesserede mulighed for at få et samlet overblik over de mange muligheder og udbud der er på markedet, med ca. 100 håndplukkede udstillere, der står klar med en verden fuld af ideer, og fantastiske messetilbud til forbrugerne.

Boligdage.dk

Udstillerne og Boligdage.dk glæder sig til at byde alle velkommen til livsstils messe d. 21. – 22. september 2019 I Compass Congress Center, beliggende Brude Vest 17, 6230 Rødekroentreprisen er 60 kr for voksne, og børn til og med 17 år er gratis, billetten kan købes ved indgangen, og gælder hele weekenden, og der er gratis parkering. Åbningstiderne er 10.00 – 17.00, både lørdag og søndag. Du har mulighed for at få sendt en mail med besked når livsstilmesse Boligdage begynder, ved at gå ind på Boligdage.dk, messedetaljer, og der er også mulighed for at hente en gratis billet ved at udfylde en formular med dine data.

Forkælelse, events og oplevelser

Boligdage.dk livsstilmesse slår dørene op d. 21, – 22. september 2019, og vil være opdelt i fire farver med hvert sit tema. Livsstilmessen giver nu alle interesserede mulighed for at få et godt overblik over markedets muligheder og udbud, hvor der vil være fokus på alle de mange spændende produkter og brands indenfor bolig, livsstil, mad & fritid, alt samlet på et sted.
Tag naboerne, familien eller vennerne med, og oplev en livsstilmesse, målet er at du som besøgende får en rigtig god oplevelse, fyldt med inspiration, information og positive oplevelser. Med over 20 års erfaring i Danmark og andre nordiske lande, og 131.000 glade besøgende i 2018, er vores livsstilmesse en succes.

Forrige artikel

Nyd en ferie med sjove aktiviteter

Næste artikel

Så står grillsæsonen for døren. Det er bare med at komme ud og få lavet noget god mad

Måske du har lyst til at læse